Gastenboek

Gastenboek

Ik hoor heel graag jouw ervaringen met mijn website of mijn boek.

14 reacties

 1. Hi
  Is your book available with an English translation?
  I love your video of 30 rabbit tricks. I’d like to train my rabbits.
  Barb

 2. Het boek heb ik een aantal maanden geleden gekocht en ik kan het anderen echt aanraden! De kunstjes worden stap voor stap beschreven en het is erg prettig leesbaar! Mijn konijn pakte het goed op en kan er al heel veel!

 3. Ik heb het boek met plezier gelezen en gebruik het ook bij mijn konijn.Het is duidelijk beschreven en leerzaam!

 4. Buekenberghs Charissa

  Ik heb een tijdje geleden het boek gekocht. Heel interessant en ook heel duidelijk uitgelegd. Op die manier leest het boek gemakkelijk door en is het voor iedereen verstaanbaar. De afbeeldingen geven ook een meerwaarde, ze verduidelijken namelijk de tekst/oefeningen. Ook heel mooie gezonde konijnen op de afbeeldingen. Verder verliep de verzending heel vlot en zat het boek goed ingepakt.

  Mvg
  Charissa Buekenberghs
  Meerhout, België

 5. Het boek konijnen trainen van Saskia, is een lekker leesbaar ‘doe’ boek. Een aanrader voor iedereen die op een active manier met zijn konijn bezig wil zijn. Stap voor stap leer je de kneepjes van het konijnen trainen.

 6. Wat een ontzettend gave website en super duidelijk en overzichtelijk allemaal ! Ik heb er heel veel aan ! Dankjewel

  Groetjes Kim

 7. kei leuk web saait ik train ze ook, en heb je veel konijnen hoeveel

 8. hoi marit ik had ook een konijn een week geleden is die dood gegaan. maar hij was altijd alleen en ik wist nooit iets van trainen af, maar toch was die heel gelukkig als je hem maar aandacht geeft.

 9. wanneer plaats je iets op je website en waneer op youtube

 10. Ik vind dit echt een super website!! Heb alleen een vraagje. Wij hadden 2 konijnen omdat iedereen zecht dat het zielig is als ze alleen zijn, maar het ene konijn beet het andere konijn en onze hond de hele tijd! We hebben het konijn weggedaan ( hij leeft nu op een boerderij met een bos ernaast tussen de katten. Hij is laatst op de boerderij komen eten met een ander konijn+ wat kleintjes dus met hem gaat het wel goed) . Maar is het niet zielig voor het andere konijntje? Hij zit nu wel de hele dag met de hond en zijn knuffels, maar heeft geen ander konijntje meer om mee samen te zijn. Wat vinden jullie? Ps. ze heeft ne geen wonden meer gelukkig.

 11. hoi, ik vind het erg gaaf wat je doet!
  ik heb een vraag: wanneer voer jij je konijnen dan? in de ochtend, of doe je dat in de middag? of misschien wel in de avond? en geef je ze per trucje dan echt maar 1 brokje?
  groetjes Jeika

 12. trouwens nog een vraagje uit nieuwsgierigheid : hoeveel konijnen heb je eigenlijk?

 13. Hoi!
  Ik wilde even laten weten dat ik dit zo’n toffe en geweldige site vindt!!!! Ik vind het zooooooo leuk dat je dit hebt gedaan!
  Ik wil mijn konijnen trainen en daar heb ik nu zo veel meer motivatie door dan vroeger (door deze site)
  Ik wilde mijn konijnen een tijdje geleden ook trainen en ik kwam op een website uit waar ze niet heel veel informatie geven over hoe je konijnen moet trainen, maar ik wilde het toch proberen. Ik had eigenlijk geen idee hoe het moest, dus stopte ik. Nu kwam ik dus op deze GEWELDIGE site terecht!

  Ik vind je filmpjes ook echt heel cool! (DAT WIL IK OOK MET MIJN KONIJNEN! =) ik ga ze trainen!)

  Ik vind ook dat je meer dan 1 konijnen moet hebben en dat het echt ultra-zielig is dat ze de hele tijd in een klein hokje zitten.
  Je geeft ook duidelijk aan wat je aan materiaal nodig hebt.

  Groetjes!

 14. Hoi,
  Ik heb 2 konijnen en die wil ik leren springen, maar mijn vraag is waar je die sprongen vandaan haalt.
  Ik heb geen spullen om het zelf te maken en dat vind ik ook een beetje te moeilijk.
  Ik zou het zo snel mogelijk willen weten als dat kan.

  Alvast bedankt en hartelijke groeten

Laat hier jouw ervaringen achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *